Auto detailing

Auto detailing

Beschermend

Ervaar onze grondige auto detailing service bij Miami Carwash. Ons team van experts besteedt aandacht aan elk detail, zowel van binnen als van buiten, om je auto weer te laten stralen. We starten met een grondige reiniging van het interieur, waarbij we vuil en vlekken verwijderen en het dashboard, de stoelen en het tapijt weer als nieuw maken.

Vervolgens gaan we aan de slag met de buitenkant, waarbij we de lak polijsten, kleine krasjes verwijderen en een beschermende glascoating aanbrengen. Combineer de detailing met een professioneel auto polijsten voor een verbluffende glans. Bezoek onze carwash in Den Haag voor een totale transformatie van je auto en laat je verrassen door het resultaat van onze grondige auto detailing.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Verbluffend

Ontdek de voordelen van onze uitgebreide auto detailing diensten bij Miami Carwash. We behandelen je auto met zorg en expertise, waardoor alle aspecten grondig worden gereinigd en hersteld. Onze ervaren vakmensen gaan nauwkeurig te werk en gebruiken hoogwaardige producten om je auto weer in topconditie te brengen.

Naast het reinigen en herstellen van het exterieur en interieur, bieden we ook opties voor een motorruimte reiniging en velgen coaten voor extra bescherming. Combineer de detailing met een shamporellen voor een diepe reiniging van je interieur. Laat je auto weer stralen met onze professionele detailing service en geniet van een frisse en schone rijervaring.

Detailing
Auto detailing

Gereinigd

Bij Miami Carwash bieden we professionele auto detailing om je auto in topconditie te houden. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat elk hoekje en gaatje van je auto grondig wordt gereinigd en opgeknapt. We besteden aandacht aan elk detail en gebruiken geavanceerde technieken om je auto weer als nieuw te laten uitzien.

Combineer de detailing met glascoating voor extra lakbescherming en een langdurige glans. Bezoek onze carwash en laat je auto stralen als nooit tevoren. Vertrouw op onze expertise en geef je auto de verzorging die het verdient, zodat je weer met trots kunt rijden in een schone en glanzende auto.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Auto detailing is een uitgebreide vorm van auto schoonmaken waarbij elk detail van zowel het interieur als exterieur van de auto grondig wordt gereinigd, hersteld en verfraaid.

De duur van een auto detailing sessie kan variëren, afhankelijk van de staat van de auto en de gekozen diensten. Over het algemeen kan het enkele uren tot een hele dag in beslag nemen.

Auto detailing omvat doorgaans een grondige reiniging, polijsten van de lak, reinigen van het interieur, het verwijderen van vlekken, het aanbrengen van wax of glascoating, en nog veel meer.

Auto detailing vereist professionele kennis, ervaring en apparatuur. Hoewel je sommige elementen zelf kunt schoonmaken, is een volledige auto detailing het beste over te laten aan experts.

Het wordt aanbevolen om je auto minstens eenmaal per jaar te laten detailen om de glans en conditie van de lak en het interieur te behouden.

Glascoating zorgt voor een langdurige bescherming van de lak tegen vuil, vlekken, UV-straling en weersinvloeden. Het geeft je auto een diepere glans en maakt het eenvoudiger om de auto schoon te houden.

Auto polijsten richt zich voornamelijk op het herstellen van de glans en het verwijderen van kleine krassen en doffe plekken op de lak. Auto detailing omvat daarentegen een uitgebreide reiniging en herstel van zowel het interieur als exterieur van de auto.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!