Auto polijsten

car detailing and glass coating

Fris

Ontdek de voordelen van een ozon behandeling voor je auto bij Miami Carwash. Ozon is een krachtig middel om onaangename geuren en bacteriën te verwijderen, waardoor je auto fris en geurvrij wordt. Combineer de ozon behandeling met een uitgebreide car detailing service voor een complete verzorging van je auto. Vergeet ook niet onze glascoating service om je lak te beschermen. Bezoek onze carwash in Den Haag voor een grondige reiniging en laat je auto laten polijsten voor een verbluffende glans.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Zijn Best

Laat je auto tot in de puntjes verzorgen met onze uitstekende car detailing service bij Carwash Den Haag. Onze gespecialiseerde vakmensen gebruiken hoogwaardige producten en technieken om je auto in topconditie te brengen. Combineer auto detailing met een ozon behandeling voor een frisse geur in je auto. Overweeg ook onze glascoating om je lak te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Kom langs in onze wasstraat in Den Haag voor een complete autoreiniging.

car detailing and glass
car and glass coating

Glans

Geef je auto de beste bescherming en langdurige glans met onze glascoating service en waxen in Den Haag. De glascoating vormt een schild over je lak en beschermt tegen krassen en vervuiling. Combineer de glascoating met een ozon behandeling voor een gezonde omgeving in je auto. Vergeet ook niet onze car detailing om je auto tot in de kleinste details te laten verzorgen. Kom naar onze carwash in Den Haag en laat je auto stralen als nooit tevoren.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Een ozon behandeling is een proces waarbij ozongas wordt gebruikt om onaangename geuren en bacteriën in de auto te elimineren, waardoor de auto fris en geurvrij wordt.

De duur van een ozon behandeling kan variëren, maar het duurt meestal enkele uren om de behandeling uit te voeren en de ozon uit de auto te laten ontsnappen.

Ja, een ozon behandeling is veilig voor je auto. Het laat geen residu achter en veroorzaakt geen schade aan het interieur.

Car detailing omvat een grondige reiniging en verzorging van je auto, waardoor deze er als nieuw uitziet en zijn waarde behoudt.

Glascoating is een beschermende laag die de lak van je auto beschermt tegen krassen, UV-straling en vervuiling.

  1. Het wordt aanbevolen om je auto om de paar maanden te waxen om de glans te behouden en de lak te beschermen.

Ja, auto polijsten kan worden gedaan voordat je glascoating aanbrengt om een glad en schoon oppervlak te creëren voor een betere hechting van de coating.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!