Autowassen

car washing

Schitteren

Bij Miami Carwash bieden we professioneel autowassen met eersteklas shamporellen om je auto een diepe reiniging te geven. Onze wasstraat in Den Haag zorgt voor een grondige reiniging van je auto, zowel van binnen als van buiten. Wil je jouw auto laten stralen? Overweeg dan onze glascoating voor auto om de lak te beschermen. Vertrouw op onze expertise in auto detailing om je auto er als nieuw uit te laten zien. Bezoek onze carwash voor de beste car cleaning service en laat zelfs de motorruimte en velgen coaten voor ultieme bescherming.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Modern

Ervaar efficiënt autowassen in onze moderne wasstraat in Den Haag. Ons gespecialiseerde team gebruikt shamporellen en hoogwaardige reinigingsmiddelen om je auto brandschoon te maken. Overweeg onze professionele glascoating service om je auto te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling. Voor een ultieme verzorging, kies onze uitgebreide detailing service voor zowel het interieur als exterieur. Bezoek ons voor een complete car cleaning en laat je motorruimte en velgen coaten voor duurzame bescherming.

car service
car washing service

Topconditie

Bij Miami Carwash bieden we autowassen om je auto in topconditie te houden, zowel van binnen als van buiten. Ons deskundige team gebruikt shamporellen en geavanceerde technieken voor een grondige reiniging. Overweeg onze glascoating voor auto om de lak te beschermen tegen weersinvloeden en vuil. Voor extra bescherming van je velgen bieden we velgen coaten.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Shamporellen is een diepe reinigingstechniek met speciale shampoo om vuil en vet effectief te verwijderen, waardoor je auto er als nieuw uitziet.

Een wasstraat biedt een snelle en grondige reiniging, inclusief onderkant en moeilijk bereikbare plekken, voor een stralend resultaat.

Glascoating is een beschermende laag die de lak van je auto beschermt tegen krassen, UV-straling en vervuiling.

Bij Miami Carwash bieden we professioneel auto polijsten om kleine krassen en doffe plekken te verwijderen, waardoor de lak er glanzend uitziet.

Auto detailing omvat een uitgebreide reiniging en verzorging van je auto, waardoor het zijn glans behoudt en de waarde ervan toeneemt.

Het wordt aanbevolen om je auto regelmatig te laten schoonmaken, afhankelijk van je rijgedrag en de omgevingsomstandigheden.

Het reinigen van de motorruimte helpt de prestaties en levensduur van je auto te verbeteren. Het coaten van velgen beschermt ze tegen corrosie en vuil.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!