Car cleaning

Car cleaning

Frisse auto

Ervaar de beste auto reinigingsservice bij Miami Carwash. Ons ervaren team van professionals zorgt ervoor dat je auto grondig wordt gereinigd, zowel van binnen als van buiten. Combineer de auto reiniging met een glascoating service voor extra bescherming tegen weersinvloeden. Bezoek onze carwash in Den Haag en geniet van een schone en frisse auto.

Onze auto reiniging omvat een grondige reiniging van het interieur, inclusief stofzuigen en het reinigen van de bekleding. Ook zorgen we ervoor dat de lak van je auto wordt gepolijst en weer glanst als nieuw.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

schoonmaaktechnieken

Geef je auto de verzorging die het verdient met onze auto reiniging bij Miami Carwash. Onze schoonmaaktechnieken verwijderen vuil en vlekken, waardoor je auto er weer fris uitziet. Combineer de reiniging met onze velgen coaten service voor een complete make-over van je auto.

Onze professionele auto reiniging zorgt ervoor dat je auto er weer als nieuw uitziet, zowel van binnen als van buiten. We gebruiken hoogwaardige schoonmaakproducten die speciaal zijn ontworpen voor auto’s, om ervoor te zorgen dat je auto grondig wordt gereinigd zonder de lak of het interieur te beschadigen.

Car cleaning
Cleaning

Auto schoon

Bij Miami Carwash begrijpen we hoe belangrijk het is om je auto schoon en glanzend te houden. Onze professionele auto reinigingsservice is de perfecte manier om je auto in topconditie te houden. We reinigen elk detail met precisie en zorgen ervoor dat je auto er weer als nieuw uitziet. Combineer de reiniging met een grondige shamporellen voor een totale verjonging van je auto.

Onze auto reinigingsservice is snel en efficiënt, zodat je snel weer kunt genieten van een schone en frisse auto. Breng je auto naar onze carwash en ervaar de voordelen van professionele auto reiniging bij Miami Carwash.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Het wordt aanbevolen om je auto regelmatig te laten reinigen, minstens eens per maand, om de lak en het interieur in goede conditie te houden.

Auto reiniging richt zich op het verwijderen van vuil en stof, terwijl auto detailing een grondige reiniging is, inclusief het herstellen van de lak en het interieur.

We gebruiken hoogwaardige schoonmaakproducten die speciaal zijn ontworpen voor auto’s, om ervoor te zorgen dat je auto grondig wordt gereinigd zonder de lak of het interieur te beschadigen.

Hoewel je je auto zelf kunt reinigen, biedt professionele auto reiniging een diepere en grondigere reiniging, met professionele apparatuur en ervaren personeel.

Glascoating biedt langdurige bescherming tegen vuil, water en UV-stralen, waardoor je auto langer schoon en glanzend blijft na de reiniging.

De duur van een auto reinigingssessie hangt af van de grootte van je auto en de staat ervan, maar meestal duurt het enkele uren.

Ja, onze auto reinigingsservice omvat ook een grondige reiniging van het interieur, inclusief stofzuigen, het reinigen van de bekleding en het dashboard.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!