Car detailing

Car detailing

Schitterend resultaat

Ervaar het verschil met onze professionele car detailing service bij Miami Carwash. Ons ervaren team van detailers zorgt ervoor dat je auto er als nieuw uitziet, zowel van binnen als van buiten. We verwijderen vuil, vlekken en krasjes grondig en herstellen de glans van de lak. Combineer de detailing met een glascoating voor langdurige bescherming. Bezoek onze carwash in Den Haag voor een verbluffend resultaat en laat je auto stralen als nooit tevoren.

Onze car detailing omvat een uitgebreide reiniging en verfraaiing van je auto. We gebruiken hoogwaardige producten en geavanceerde technieken om elk detail aan te pakken. Van het polijsten van de lak tot het reinigen van het interieur, we zorgen ervoor dat je auto in topconditie is.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Voordelen

Gun je auto de beste behandeling met onze car detailing diensten. Onze detailers zijn gespecialiseerd in het verfraaien en beschermen van je auto. We behandelen het interieur met zorg en aandacht, en zorgen ervoor dat de lak weer straalt. Overweeg ook onze shamporellen om je auto een complete verjonging te geven. Kies voor car detailing bij Miami Carwash en rijd met trots in een glanzende auto.

Onze car detailing omvat ook het behandelen van de velgen. Met onze velgen coaten service geven we je velgen een extra laag bescherming tegen vuil en weersinvloeden. Zo blijven je velgen er als nieuw uitzien en behoudt je auto zijn stijlvolle uitstraling.

Detailing 1
Car detailing 1

Verzorging

Bij Miami Carwash begrijpen we hoe belangrijk het is om je auto in topconditie te houden. Onze professionele car detailing service is de perfecte manier om je auto te laten stralen. We behandelen elk detail met precisie en zorgen ervoor dat je auto er weer als nieuw uitziet. Combineer de detailing met velgen coaten voor extra bescherming. Breng je auto naar onze carwash en geef het de verzorging die het verdient.

Met onze car detailing diensten kun je trots zijn op je auto. Of je nu een dagelijkse rijder hebt of een bijzondere auto waar je extra goed voor wilt zorgen, onze detailers staan klaar om je auto te laten stralen als nooit tevoren.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Car Detailing is een uitgebreide en professionele reinigings- en verfraaiingsbehandeling voor je auto, zowel van binnen als van buiten. Het richt zich op het herstellen van de glans en het verwijderen van kleine krasjes en vlekken.

Het wordt aanbevolen om je auto minstens één keer per jaar te laten detailen om de lak in optimale conditie te houden. Vaker detailen kan nodig zijn als je auto veel wordt blootgesteld aan vuil en weersinvloeden.

Een reguliere car wash is een snelle reiniging van de auto, terwijl Car Detailing een grondigere behandeling is die ook het interieur en de lak van de auto verfraait.

De duur van een Car Detailing sessie kan variëren afhankelijk van de staat van de auto en de gewenste behandeling, maar het kan enkele uren tot een hele dag duren.

Car Detailing zorgt niet alleen voor een stralende en glanzende auto, maar het helpt ook de lak te beschermen tegen vuil, uv-straling en weersinvloeden. Het verlengt de levensduur van je lak en interieur.

Ja, Car Detailing kan kleine krassen en swirls verwijderen door het polijsten van de lak. Het geeft je auto een gladde en glanzende afwerking.

Ja, Car Detailing is geschikt voor alle autotypes, van gewone personenauto’s tot luxe en sportauto’s. Het kan de uitstraling van elke auto verbeteren en het behoudt zijn waarde.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!