Remklauwen spuiten

shutterstock 2286688445 scaled

Geef je remklauwen een nieuw leven

Heb je ooit gekeken naar je auto en gedacht dat er iets ontbrak? Misschien mis je die extra flair, dat vleugje persoonlijkheid dat je voertuig uniek maakt. Een geweldige manier om je auto te transformeren en een opvallend detail toe te voegen, is door je remklauwen te laten spuiten.

Remklauwen spuiten is een populaire trend geworden onder autoliefhebbers en tuning-enthousiastelingen. Het proces omvat het aanbrengen van een nieuwe verflaag op de remklauwen van je voertuig, waardoor ze een frisse, opvallende uitstraling krijgen. Of je nu kiest voor een subtiele kleur die past bij de carrosserie of een opvallende tint die de aandacht trekt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Ultieme bescherming

Naast het esthetische aspect zijn er nog andere voordelen verbonden aan het spuiten van je remklauwen. Ten eerste biedt het spuitwerk een beschermende laag tegen corrosie en roestvorming, waardoor de levensduur van je remklauwen wordt verlengd. Bovendien kan het de algehele waarde van je voertuig verhogen, vooral als je van plan bent om je auto te verkopen of te tonen op evenementen.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je auto te personaliseren en een unieke uitstraling te geven, overweeg dan zeker om je remklauwen te laten spuiten. Met een breed scala aan kleuropties en de voordelen die het biedt, is remklauwen spuiten de perfecte keuze om je voertuig naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op met een professionele autospuiterij en geef je remklauwen een nieuw leven!

shutterstock 2302279107 scaled

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto reinigen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Je kan je abonneren op 9 verschillende programma’s. Elk programma bevat 4 wasbeurten, waarvan 1 wasbeurt gratis is (3 wasbeurten + 1 gratis wasbeurt). Je kan dus per maand gebruik maken van 4 wasbeurten.
Ja, je kan je abonnement altijd op het gewenste moment opzeggen. Als je opzegt nadat er is gefactureerd, kan je nog voor die gefactureerde periode gebruik maken van je aantal wasbeurten.
Je kan punten verdienen door iets aan te schaffen bij ons carwash. Voor elk product die je aanschaft ontvang je een aantal punten. Deze punten kan je vervolgens inruilen voor een product.

Elk maand heb je recht op 4 wasbeurten. Mocht je deze 4 wasbeurten al gebruikt hebben voor het einde van je factureringsperiode, dan kan je alsnog langskomen om een losse programma aan te schaffen. Zodra je nieuwe factureringsperiode begint, dan krijg je voor die maand weer 4 wasbeurten beschikbaar. Let op: er dient minimaal 24 uur tijd te zitten tussen elke wasbeurt.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!