dsds

Remklauwen spuiten

shutterstock 2286688445 scaled

Geef je remklauwen een nieuw leven

Heb je ooit gekeken naar je auto en gedacht dat er iets ontbrak? Misschien mis je die extra flair, dat vleugje persoonlijkheid dat je voertuig uniek maakt. Een geweldige manier om je auto te transformeren en een opvallend detail toe te voegen, is door je remklauwen te laten spuiten.

Remklauwen spuiten is een populaire trend geworden onder autoliefhebbers en tuning-enthousiastelingen. Het proces omvat het aanbrengen van een nieuwe verflaag op de remklauwen van je voertuig, waardoor ze een frisse, opvallende uitstraling krijgen. Of je nu kiest voor een subtiele kleur die past bij de carrosserie of een opvallende tint die de aandacht trekt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Ultieme bescherming

Naast het esthetische aspect zijn er nog andere voordelen verbonden aan het spuiten van je remklauwen. Ten eerste biedt het spuitwerk een beschermende laag tegen corrosie en roestvorming, waardoor de levensduur van je remklauwen wordt verlengd. Bovendien kan het de algehele waarde van je voertuig verhogen, vooral als je van plan bent om je auto te verkopen of te tonen op evenementen.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je auto te personaliseren en een unieke uitstraling te geven, overweeg dan zeker om je remklauwen te laten spuiten. Met een breed scala aan kleuropties en de voordelen die het biedt, is remklauwen spuiten de perfecte keuze om je voertuig naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op met een professionele autospuiterij en geef je remklauwen een nieuw leven!

shutterstock 2302279107 scaled

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto reinigen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

 Bij Den Haag Carwash bieden we een breed scala aan diensten aan, inclusief interieur- en exterieurwassingen, dieptereiniging, waxbehandelingen, en speciale zorgpakketten. We hebben voor elk wat wils, afgestemd op de unieke behoeften van uw voertuig.

Nee, het is niet verplicht om een afspraak te maken bij Den Haag Carwash. Klanten kunnen op elk gewenst moment langskomen voor een wasbeurt. Echter, voor uw gemak en om wachttijden te verminderen, bieden we de mogelijkheid om via onze mobiele app of website een afspraak te maken. Dit is vooral handig tijdens drukke periodes.

Ja, bij Den Haag Carwash zijn we toegewijd aan het beschermen van het milieu. We gebruiken waterbesparende wasmethoden en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om uw auto te wassen en te onderhouden. Ons doel is om een uitstekende service te bieden terwijl we onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Ja, klanten zijn altijd welkom om zonder afspraak bij Den Haag Carwash langs te komen. We bedienen onze klanten op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Echter, om wachttijden te voorkomen, raden we aan om, indien mogelijk, via onze mobiele app of website een afspraak te maken.

Zeker, bij Den Haag Carwash kunt u zonder beperkingen meerdere wasbeurten tegelijk boeken. Onze mobiele app is ontworpen om het boekingsproces te vereenvoudigen en biedt speciale aanbiedingen voor meerdere diensten, wat zowel handig als kosteneffectief kan zijn. Uiteraard bent u ook welkom om zonder afspraak langs te komen en de gewenste diensten ter plaatse te kiezen.

 Onze mobiele app is ontworpen om het boeken van autowas- en onderhoudsdiensten bij Den Haag Carwash zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Met de app kunt u snel afspraken inplannen, speciale aanbiedingen bekijken en zelfs uw wasgeschiedenis bijhouden. Hoewel het gebruik van de app niet verplicht is, biedt het een extra laag van gemak en kan het helpen om betere prijzen te verkrijgen.

De duur van een standaard wasbeurt kan variëren afhankelijk van de gekozen diensten en de drukte op dat moment. Over het algemeen duurt een basis exterieur wasbeurt ongeveer 20-30 minuten. Voor meer uitgebreide diensten, zoals interieur reiniging of waxbehandelingen, kan het iets langer duren. We streven ernaar om elke auto zo efficiënt en grondig mogelijk te behandelen.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Onze app

Contact