Glascoating auto

Glascoating 1

Bescherming

Ontdek de voordelen van glascoating voor je auto bij Miami Carwash. Onze professionele glascoating service biedt langdurige bescherming voor de lak van je auto. De coating vormt een harde en transparante laag die beschermt tegen krassen, vuil, UV-straling en andere weersinvloeden. Combineer de glascoating met een grondige reiniging in onze wasstraat voor een optimale glans. Bezoek onze carwash en geef je auto de ultieme bescherming met glascoating.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Glascoating

Houd je auto er als nieuw uit met onze glascoating service. De coating creëert een waterafstotende laag die vuil en water gemakkelijk afstoot. Hierdoor blijft je auto langer schoon en beschermd. Combineer de glascoating met auto detailing voor een complete verzorging van je auto. Onze deskundige detailers zorgen voor een grondige reiniging en een perfecte afwerking.

Glascoating auto
Glascoating auto

Lak

Bij Miami Carwash begrijpen we hoe belangrijk het is om je auto te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Onze glascoating service is de ideale oplossing. De coating vormt een duurzame beschermlaag die je lak beschermt tegen krassen, chemicaliën en weersomstandigheden. Combineer de glascoating met velgen coaten voor een complete upgrade van je auto. Vertrouw op onze expertise en geef je auto de verzorging die het verdient.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Glascoating is een vorm van beschermende coating die op de lak van de auto wordt aangebracht. Het vormt een harde en transparante laag die de lak beschermt tegen krassen, vuil, UV-straling en andere weersinvloeden.

De duurzaamheid van glascoating varieert, afhankelijk van het merk en type coating dat wordt gebruikt. Over het algemeen kan glascoating tot enkele jaren op de lak blijven zitten.

Ja, voordat de glascoating wordt aangebracht, moet de auto grondig worden gewassen en eventuele bestaande krassen of swirls moeten worden verwijderd.

Ja, je kunt je auto wassen nadat de glascoating is aangebracht. Het wordt echter aanbevolen om een pH-neutrale autoshampoo te gebruiken en te vermijden om agressieve chemicaliën te gebruiken die de coating kunnen beschadigen.

Ja, glascoating biedt een beschermende barrière die de lak van de auto beschermt tegen krassen en schade veroorzaakt door vuil, zure regen en andere externe factoren.

Hoewel het mogelijk is om zelf glascoating aan te brengen, wordt het sterk aanbevolen om dit door een professionele autodetailer te laten doen om ervoor te zorgen dat de coating correct wordt aangebracht.

Dit hangt af van de specifieke glascoating die is gebruikt en de omstandigheden waaraan de auto wordt blootgesteld. Over het algemeen wordt aanbevolen om de glascoating om de paar jaar te vernieuwen voor optimale bescherming.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!