Glascoating

Glascoating

Bescherm

Bij Miami Carwash bieden we een kwalitatieve glascoating service om je auto te beschermen en te laten stralen. Onze ervaren vakmensen brengen de glascoating zorgvuldig aan op de lak, waardoor je auto beschermd wordt tegen krassen en weersinvloeden. Combineer de glascoating met een car detailing sessie voor een complete verzorging van je auto.

Met onze glascoating blijft je auto er langer als nieuw uitzien. Daarnaast hebben we ook een ozon behandeling om onaangename geuren te verwijderen. Zo blijft je auto niet alleen mooi, maar ook fris ruiken.

Bezoek onze carwash in Den Haag en geef je auto de verzorging die het verdient. Onze professionele aanpak en hoogwaardige producten zorgen voor een langdurige bescherming en stralende glans van je auto.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Langdurig

Wil je jouw auto voorzien van een langdurige glans? Kies dan voor onze glascoating voor auto’s. Deze hoogwaardige coating biedt een duurzame bescherming tegen vuil en krassen.

Combineer de glascoating met een shamporellen behandeling voor een totale verjonging van je auto. Onze ervaren detailers zorgen voor een vakkundige applicatie van de glascoating, waardoor je auto er weer als nieuw uitziet.

Onze glascoating is geschikt voor alle automerken en -modellen. Bezoek onze carwash in Den Haag en ervaar zelf de voordelen van onze glascoating voor auto’s.

Glas coating
Coating

Voorkom

Met onze glascoating voorkom je schade aan de lak van je auto. Deze hoogwaardige coating biedt een langdurige bescherming tegen krassen, vuil en weersinvloeden. Onze vakmensen zorgen voor een vlekkeloze applicatie, zodat je auto straalt als nooit tevoren.

Combineer de glascoating met een velgen coaten behandeling voor extra bescherming. Zo blijven je velgen er ook als nieuw uitzien.

Bezoek onze carwash in Den Haag en geef je auto de beste verzorging met onze glascoating. Bescherm je auto en behoud de prachtige glans met onze professionele diensten.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Glascoating is een vloeibare polymerenlaag die op de lak van je auto wordt aangebracht. Het biedt een duurzame bescherming tegen krassen, vuil en weersinvloeden.

De duurzaamheid van de glascoating kan variëren, maar in de meeste gevallen blijft het enkele jaren op je auto zitten.

Ja, glascoating is geschikt voor alle autokleuren en laat geen residu achter.

Onze professionele detailers zorgen voor een grondige voorbereiding van je auto voordat de glascoating wordt aangebracht.

Ja, je kunt je auto op de gebruikelijke manier wassen na het aanbrengen van de glascoating. Het zal de beschermende laag niet beschadigen.

Glascoating kan kleine krasjes op je auto verbergen en een gladde afwerking geven, maar het is geen vervanging voor een professionele krasreparatie.

Ja, het is aan te raden om de glascoating regelmatig te onderhouden door je auto te laten wassen en de coating indien nodig te laten bijwerken.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!