Motorruimte reinigen

Motorruimte reinigen

Kwaliteit

Geef je auto de beste verzorging met onze professionele autowassen service bij Miami Carwash. Onze ervaren teamleden zorgen ervoor dat je auto grondig wordt gereinigd en weer straalt als nieuw. Combineer het autowassen met een auto polijsten voor een extra glanzende afwerking. Bezoek onze carwash in Den Haag en ervaar de kwaliteit van onze autowassen diensten.

Ons autowassen omvat een grondige reiniging van zowel het interieur als het exterieur van je auto. We gebruiken hoogwaardige reinigingsmiddelen en technieken om vuil en vlekken effectief te verwijderen. Na het autowassen ziet je auto er niet alleen schoon uit, maar ruikt het ook fris van binnen.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Effectief

Gun je auto een glanzende lak met onze auto polijsten service. Onze vakmensen zijn experts in het polijsten van auto’s en herstellen de glans van de lak. Combineer het auto polijsten met een auto poetsen voor een showroomwaardige afwerking. Kies voor auto polijsten bij Miami Carwash en laat je auto weer stralen.

Ons auto polijsten is een effectieve manier om kleine krasjes en swirls te verwijderen. Door het polijsten wordt de lak glad en krijgt het een diepe glans. Je auto ziet er na het polijsten weer als nieuw uit en de lak is beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Motorruimte
Motorruimte reinigen

Verzorging

Bij Miami Carwash bieden we professionele auto detailing om je auto tot in de puntjes te verzorgen. Onze detailing experts reinigen en verfraaien elk detail van je auto, zowel van binnen als van buiten. Combineer auto detailing met een ozon behandeling voor een fris en schoon interieur. Breng je auto naar onze carwash in Den Haag en geef het de aandacht die het verdient.

Onze auto detailing omvat een uitgebreide reiniging en verfraaiing van het interieur, zoals het reinigen van bekleding en dashboard, en het behandelen van leer. Daarnaast zorgen we ervoor dat ook het exterieur van je auto in topconditie is, met een grondige reiniging, polijsten en waxen.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Het wordt aanbevolen om je auto regelmatig te laten wassen, idealiter eens in de twee weken. Dit helpt vuil en viezigheid te verwijderen en je auto er fris uit te laten zien.

Auto polijsten is een meer intensieve behandeling waarbij kleine krassen en oneffenheden in de lak worden verwijderd, terwijl auto poetsen gericht is op het oppervlakkig reinigen en opfrissen van de lak.

Ja, auto polijsten wordt veilig uitgevoerd door ervaren professionals. Het is belangrijk dat de juiste technieken en materialen worden gebruikt om schade aan de lak te voorkomen.

Auto detailing is een grondige reiniging en verfraaiing van zowel het interieur als het exterieur van de auto. Het omvat onder andere het reinigen van bekleding, dashboard, ramen, en het polijsten en waxen van de lak.

De duur van een auto detailing behandeling kan variëren afhankelijk van de staat van de auto en de gewenste diensten. Over het algemeen duurt het enkele uren tot een hele dag.

Een ozon behandeling helpt nare geuren en bacteriën in het interieur van je auto te elimineren, waardoor je auto weer fris en schoon ruikt.

Voor deze vragen zijn de volgende interne links relevant: autowassen, auto polijsten, auto detailing en ozon behandeling auto.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!