Ozon behandeling auto

Ozon behandeling auto

Frisse Lucht

Ervaar de kracht van een ozon behandeling voor auto’s bij Miami Carwash. Onze professionele ozon behandeling verwijdert effectief ongewenste geuren en bacteriën in het interieur van je auto. Het ozonproces zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkst bereikbare plekken worden gereinigd, waardoor je auto weer fris ruikt en vrij is van schadelijke micro-organismen.

Combineer de ozon behandeling met een grondige reiniging en shamporellen voor een totale verfrissing van je auto. Bezoek onze carwash in Den Haag en ervaar de voordelen van een ozon behandeling voor een gezonde en aangename rijervaring.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Gezond

Bij Miami Carwash begrijpen we het belang van een gezonde omgeving in je auto. Onze ozon behandeling voor auto’s is een effectieve manier om bacteriën, virussen en nare geuren te verwijderen. Het ozonproces neutraliseert onaangename geurtjes, zoals rook, huisdierengeur en vochtgeur, en verbetert de luchtkwaliteit in je auto.

Combineer de ozon behandeling met een auto detailing service voor een grondige reiniging van het interieur. Kies voor een ozon behandeling bij Miami Carwash en houd je auto schoon en gezond.

Behandeling auto
Ozon behandeling auto

Revitaliseer

Geef je auto een frisse start met onze ozon behandeling bij Miami Carwash. Onze geavanceerde ozon technologie doodt bacteriën en virussen, waardoor nare geurtjes permanent worden verwijderd. De ozon behandeling is een veilige en milieuvriendelijke manier om je auto te revitaliseren.

Naast het verbeteren van de luchtkwaliteit, draagt het ook bij aan een gezonde en schone rijervaring. Combineer de ozon behandeling met een glascoating service voor extra bescherming van je auto. Kies voor onze ozon behandeling en geniet van een verfrissende en gezonde omgeving in je auto.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Een ozon behandeling voor auto’s is een proces waarbij ozongas wordt gebruikt om bacteriën, virussen en nare geuren in het interieur van de auto te elimineren.

De ozon technologie oxideert en breekt de moleculaire structuur van geurveroorzakende stoffen af, waardoor nare geuren worden geneutraliseerd en verwijderd.

Ja, de ozon behandeling is veilig voor het interieur van je auto. Het laat geen resten achter en tast materialen niet aan.

Een ozon behandeling duurt meestal tussen de 30 minuten en 1 uur, afhankelijk van de grootte van de auto en de ernst van de geurproblemen.

De ozon behandeling kan diverse geuren verwijderen, zoals rookgeur, huisdierengeur, vochtgeur en andere onaangename geurtjes.

Dit hangt af van de ernst van de geurproblemen. In de meeste gevallen is een enkele ozon behandeling voldoende, maar in sommige gevallen kan het nodig zijn om de behandeling te herhalen.

Ja, de ozon behandeling kan worden gecombineerd met andere autodiensten, zoals auto detailing, reiniging en glascoating, voor een complete verzorging van je auto.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!