Poetsen

shutterstock 1935499393 scaled

Professioneel auto poetsen voor een onberispelijke uitstraling

Wil je jouw auto een glanzende nieuwe look geven? Overweeg dan professioneel auto poetsen! Het poetsen van je auto gaat verder dan alleen wassen; het omvat een diepgaande reiniging en verzorging van zowel het exterieur als het interieur. In deze SEO-tekst zullen we de voordelen van auto poetsen bespreken en waarom het een slimme keuze is voor het behoud van de uitstraling van je voertuig.

Professioneel auto poetsen verwijdert vuil, vlekken en oxidatie van de lak van je auto. Door gebruik te maken van hoogwaardige poetsmiddelen en polijsttechnieken, herstelt het poetsproces de natuurlijke glans van je voertuig. Dit geeft je auto een showroomwaardige uitstraling en laat hem stralen als nieuw.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Diepgaande reiniging

Niet alleen het exterieur, maar ook het interieur van je auto verdient aandacht. Auto poetsen omvat ook een diepgaande reiniging van het interieur, waardoor het er fris en als nieuw uitziet.

Verwijdering van vuil en vlekken: Tijdens het interieur poetsen wordt vuil, stof en vlekken van het interieur van je auto grondig gereinigd. Stoffige oppervlakken, bevlekte bekleding en vlekken op tapijten worden professioneel behandeld en verwijderd, waardoor je interieur er weer als nieuw uitziet. Dit zorgt voor een frisse en aangename rijervaring.

Elimineert geurtjes en allergenen: Auto poetsen omvat ook het aanpakken van nare geurtjes en allergenen in het interieur. Professionele reinigingsmiddelen en technieken worden gebruikt om geurbronnen te neutraliseren en allergenen te verwijderen, waardoor de luchtkwaliteit in je auto verbetert. Dit resulteert in een gezondere en comfortabelere rijomgeving voor jou en je passagiers.

shutterstock 1854892045 scaled

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto poetsen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Je kan je abonneren op 9 verschillende programma’s. Elk programma bevat 4 wasbeurten, waarvan 1 wasbeurt gratis is (3 wasbeurten + 1 gratis wasbeurt). Je kan dus per maand gebruik maken van 4 wasbeurten.
Ja, je kan je abonnement altijd op het gewenste moment opzeggen. Als je opzegt nadat er is gefactureerd, kan je nog voor die gefactureerde periode gebruik maken van je aantal wasbeurten.
Je kan punten verdienen door iets aan te schaffen bij ons carwash. Voor elk product die je aanschaft ontvang je een aantal punten. Deze punten kan je vervolgens inruilen voor een product.

Elk maand heb je recht op 4 wasbeurten. Mocht je deze 4 wasbeurten al gebruikt hebben voor het einde van je factureringsperiode, dan kan je alsnog langskomen om een losse programma aan te schaffen. Zodra je nieuwe factureringsperiode begint, dan krijg je voor die maand weer 4 wasbeurten beschikbaar. Let op: er dient minimaal 24 uur tijd te zitten tussen elke wasbeurt.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!