dsds

Reinigen

shutterstock 529424155 scaled

Professionele autoreiniging is een investering in langdurige schoonheid

Een schone en glanzende auto is niet alleen een lust voor het oog, maar het biedt ook tal van voordelen voor zowel het uiterlijk als de prestaties van uw voertuig. Professionele auto reiniging gaat verder dan alleen maar even snel door de wasstraat rijden. Het omvat een grondige reiniging en verzorging van zowel het interieur als het exterieur van uw auto.Professionele autoreiniging omvat een grondige reiniging van zowel het interieur als het exterieur van je voertuig. Dit betekent dat hardnekkig vuil, stof, pollen, insectenresten en andere verontreinigingen effectief worden verwijderd. Door deze grondige reiniging verklein je de kans op schade aan de lak, bekleding en andere oppervlakken van je auto.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Ontdek de voordelen

Bescherming tegen corrosie: Vuil, modder en zout op de wegen kunnen leiden tot corrosie en roestvorming op belangrijke delen van je auto, zoals de onderkant en de wielkasten. Door je auto regelmatig te reinigen en te beschermen, voorkom je dat deze schadelijke elementen de metalen onderdelen aantasten. Hierdoor verleng je de levensduur van je auto en voorkom je kostbare reparaties in de toekomst.

Verhoogde brandstofefficiëntie: Een vuile auto heeft vaak een slechtere aerodynamica, wat de brandstofefficiëntie negatief kan beïnvloeden. Door je auto regelmatig te reinigen en vrij te houden van vuil, modder en andere ophopingen, verbeter je de stroomlijning van je voertuig. Dit vermindert de luchtweerstand en zorgt voor een efficiënter brandstofverbruik, waardoor je geld bespaart op lange termijn.

shutterstock 226300288 scaled

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto reinigen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

 Bij Den Haag Carwash bieden we een breed scala aan diensten aan, inclusief interieur- en exterieurwassingen, dieptereiniging, waxbehandelingen, en speciale zorgpakketten. We hebben voor elk wat wils, afgestemd op de unieke behoeften van uw voertuig.

Nee, het is niet verplicht om een afspraak te maken bij Den Haag Carwash. Klanten kunnen op elk gewenst moment langskomen voor een wasbeurt. Echter, voor uw gemak en om wachttijden te verminderen, bieden we de mogelijkheid om via onze mobiele app of website een afspraak te maken. Dit is vooral handig tijdens drukke periodes.

Ja, bij Den Haag Carwash zijn we toegewijd aan het beschermen van het milieu. We gebruiken waterbesparende wasmethoden en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om uw auto te wassen en te onderhouden. Ons doel is om een uitstekende service te bieden terwijl we onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Ja, klanten zijn altijd welkom om zonder afspraak bij Den Haag Carwash langs te komen. We bedienen onze klanten op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Echter, om wachttijden te voorkomen, raden we aan om, indien mogelijk, via onze mobiele app of website een afspraak te maken.

Zeker, bij Den Haag Carwash kunt u zonder beperkingen meerdere wasbeurten tegelijk boeken. Onze mobiele app is ontworpen om het boekingsproces te vereenvoudigen en biedt speciale aanbiedingen voor meerdere diensten, wat zowel handig als kosteneffectief kan zijn. Uiteraard bent u ook welkom om zonder afspraak langs te komen en de gewenste diensten ter plaatse te kiezen.

 Onze mobiele app is ontworpen om het boeken van autowas- en onderhoudsdiensten bij Den Haag Carwash zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Met de app kunt u snel afspraken inplannen, speciale aanbiedingen bekijken en zelfs uw wasgeschiedenis bijhouden. Hoewel het gebruik van de app niet verplicht is, biedt het een extra laag van gemak en kan het helpen om betere prijzen te verkrijgen.

De duur van een standaard wasbeurt kan variëren afhankelijk van de gekozen diensten en de drukte op dat moment. Over het algemeen duurt een basis exterieur wasbeurt ongeveer 20-30 minuten. Voor meer uitgebreide diensten, zoals interieur reiniging of waxbehandelingen, kan het iets langer duren. We streven ernaar om elke auto zo efficiënt en grondig mogelijk te behandelen.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Onze app

Contact