Reinigen

shutterstock 529424155 scaled

Professionele autoreiniging is een investering in langdurige schoonheid

Een schone en glanzende auto is niet alleen een lust voor het oog, maar het biedt ook tal van voordelen voor zowel het uiterlijk als de prestaties van uw voertuig. Professionele auto reiniging gaat verder dan alleen maar even snel door de wasstraat rijden. Het omvat een grondige reiniging en verzorging van zowel het interieur als het exterieur van uw auto. Professionele autoreiniging omvat een grondige reiniging van zowel het interieur als het exterieur van je voertuig. Dit betekent dat hardnekkig vuil, stof, pollen, insectenresten en andere verontreinigingen effectief worden verwijderd. Door deze grondige reiniging verklein je de kans op schade aan de lak, bekleding en andere oppervlakken van je auto.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Ontdek de voordelen

Bescherming tegen corrosie: Vuil, modder en zout op de wegen kunnen leiden tot corrosie en roestvorming op belangrijke delen van je auto, zoals de onderkant en de wielkasten. Door je auto regelmatig te reinigen en te beschermen, voorkom je dat deze schadelijke elementen de metalen onderdelen aantasten. Hierdoor verleng je de levensduur van je auto en voorkom je kostbare reparaties in de toekomst.

Verhoogde brandstofefficiëntie: Een vuile auto heeft vaak een slechtere aerodynamica, wat de brandstofefficiëntie negatief kan beïnvloeden. Door je auto regelmatig te reinigen en vrij te houden van vuil, modder en andere ophopingen, verbeter je de stroomlijning van je voertuig. Dit vermindert de luchtweerstand en zorgt voor een efficiënter brandstofverbruik, waardoor je geld bespaart op lange termijn.

shutterstock 226300288 scaled

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto reinigen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Je kan je abonneren op 9 verschillende programma’s. Elk programma bevat 4 wasbeurten, waarvan 1 wasbeurt gratis is (3 wasbeurten + 1 gratis wasbeurt). Je kan dus per maand gebruik maken van 4 wasbeurten.
Ja, je kan je abonnement altijd op het gewenste moment opzeggen. Als je opzegt nadat er is gefactureerd, kan je nog voor die gefactureerde periode gebruik maken van je aantal wasbeurten.
Je kan punten verdienen door iets aan te schaffen bij ons carwash. Voor elk product die je aanschaft ontvang je een aantal punten. Deze punten kan je vervolgens inruilen voor een product.

Elk maand heb je recht op 4 wasbeurten. Mocht je deze 4 wasbeurten al gebruikt hebben voor het einde van je factureringsperiode, dan kan je alsnog langskomen om een losse programma aan te schaffen. Zodra je nieuwe factureringsperiode begint, dan krijg je voor die maand weer 4 wasbeurten beschikbaar. Let op: er dient minimaal 24 uur tijd te zitten tussen elke wasbeurt.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!