Stomen

shutterstock 529424155 scaled

Een Diepgaande Reiniging voor een Schitterend Resultaat

Heeft jouw auto behoefte aan een grondige reiniging? Overweeg dan eens om je auto te laten stomen! Auto stomen is een innovatieve en effectieve methode om je voertuig een diepgaande reiniging te geven, zowel van het interieur als het exterieur. In deze SEO-tekst zullen we de voordelen van auto stomen benadrukken en waarom het een uitstekende keuze is voor het herstellen van de prachtige uitstraling van je auto. Auto stomen maakt gebruik van hoge temperaturen en stoomdruk om vuil, vet, bacteriën en andere verontreinigingen effectief te verwijderen. Het stoomproces dringt diep door in de poriën van oppervlakken en reinigt grondig, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit zorgt voor een diepgaande reiniging van zowel het interieur als het exterieur van je auto

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Voordelen van auto stomen

Auto stomen biedt een diepgaande reiniging die vuil, bacteriën en geurtjes effectief verwijdert, terwijl het oppervlakken veilig en in optimale staat houdt.

Veilig voor oppervlakken: In tegenstelling tot agressieve chemische reinigingsmiddelen, is auto stomen veilig voor verschillende oppervlakken in je auto. Het verwijdert vuil en vlekken zonder schade te veroorzaken aan lak, bekleding, kunststof, leer of andere materialen. Dit zorgt ervoor dat je auto er niet alleen schoon uitziet, maar ook in optimale staat blijft.

Verwijdert hardnekkig vuil en vlekken: Met stoom kun je zelfs het meest hardnekkige vuil en vlekken effectief verwijderen. Vetvlekken, koffievlekken, gemorste vloeistoffen en andere hardnekkige verontreinigingen kunnen worden aangepakt met de kracht van stoom. Dit resulteert in een auto die er als nieuw uitziet, zonder lelijke vlekken of resten.

shutterstock 1831527997 scaled

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto stomen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Ja, stoomreiniging is over het algemeen veilig voor autolak en interieuroppervlakken. Stoom reinigt grondig zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Het is belangrijk om echter te zorgen voor de juiste temperatuur en drukinstellingen om schade aan gevoelige oppervlakken te voorkomen. Een professionele stoomreiniger met ervaring in auto’s kan de juiste instellingen en technieken toepassen om veilig te reinigen.
Stoomreiniging biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele reinigingsmethoden. Het doodt bacteriën, ziektekiemen en allergenen, reinigt diep in poriën en kleine hoekjes, en verwijdert hardnekkig vuil en vlekken effectief. Bovendien minimaliseert het gebruik van chemicaliën en waterverbruik, wat milieuvriendelijker is. Stoomreiniging biedt een grondige, veilige en efficiënte reiniging van zowel het interieur als het exterieur van je auto.
Hoewel sommige autoliefhebbers ervoor kiezen om zelf hun auto te stomen, wordt het over het algemeen aanbevolen om een professional in te schakelen. Een professional heeft de nodige ervaring, kennis en apparatuur om de juiste stoominstellingen en -technieken toe te passen zonder schade aan te richten. Bovendien beschikken professionals over de juiste reinigingsmiddelen en accessoires om het beste resultaat te bereiken.

De frequentie van het stomen van je auto hangt af van verschillende factoren, zoals je rijgewoonten, de omgeving waarin je rijdt en hoe vaak je je auto gebruikt. Over het algemeen wordt aanbevolen om je auto minimaal één keer per jaar te laten stomen om een diepgaande reiniging en opfrissing te garanderen. Als je echter vaak off-road rijdt, in gebieden met veel insecten of blootgesteld bent aan andere intensieve omstandigheden, kan het vaker stomen nodig zijn om je auto in optimale staat te houden.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!