Velgen coaten

Velgen coaten

Professioneel

Geef je velgen de beste bescherming met ons professioneel velgen coaten bij Miami Carwash. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat je velgen grondig worden gereinigd en voorzien van een duurzame coating. Combineer het velgen coaten met een glascoating voor een totale bescherming van je auto. Bezoek onze carwash in Den Haag en ervaar de kwaliteit van onze velgen coaten service.

Ons velgen coaten is een effectieve manier om je velgen te beschermen tegen vuil, remstof en weersinvloeden. De coating vormt een barrière tussen je velgen en de elementen, waardoor ze langer mooi blijven en eenvoudiger schoon te maken zijn.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Stijlvol

Gun je auto een stijlvolle uitstraling met ons velgen coaten service. Onze experts zorgen ervoor dat je velgen er weer als nieuw uitzien en voorzien zijn van een langdurige bescherming. Combineer het velgen coaten met een waxen voor een complete verzorging van je auto. Kies voor velgen coaten bij Miami Carwash en geniet van een stijlvolle en goed beschermde auto.

Ons velgen coaten omvat een grondige reiniging en voorbereiding van je velgen voordat de coating wordt aangebracht. Zo zorgen we ervoor dat de coating optimaal hecht en je velgen langdurig beschermd zijn.

Velgen
Velgen coaten

Essentiël

Bij Miami Carwash begrijpen we hoe belangrijk het is om je velgen in topconditie te houden. Ons professioneel velgen coaten is de perfecte manier om je velgen te laten stralen. We behandelen elk detail met precisie en zorgen ervoor dat je velgen er weer als nieuw uitzien. Combineer het velgen coaten met glascoating voor extra bescherming. Breng je auto naar onze carwash en geef je velgen de verzorging die ze verdienen.

Ons velgen coaten zorgt voor een langdurige bescherming van je velgen tegen vuil en beschadigingen. Het is een essentiële stap om je auto er stijlvol uit te laten zien en te houden.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Velgen coaten is een proces waarbij een beschermende laag wordt aangebracht op de velgen van een auto. Deze coating biedt bescherming tegen vuil, remstof en weersinvloeden, en geeft de velgen een glanzende afwerking.

Velgen coaten zorgt voor een langdurige bescherming van je velgen en helpt ze er langer als nieuw uit te zien. De coating maakt het ook gemakkelijker om vuil en remstof te verwijderen tijdens het schoonmaken van je auto.

De duur van het velgen coaten kan variëren, afhankelijk van de staat van je velgen en het type coating dat wordt gebruikt. Over het algemeen duurt het proces enkele uren.

Ja, velgen coaten is geschikt voor alle soorten velgen, inclusief lichtmetalen en stalen velgen.

Het wordt aanbevolen om je velgen ongeveer één keer per jaar opnieuw te laten coaten om de bescherming te behouden.

Ja, gecoate velgen kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met milde autoshampoo en een zachte borstel of spons. Vermijd echter het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de coating kunnen beschadigen.

Ja, naast de beschermende voordelen geeft velgen coaten je velgen ook een glanzende afwerking, waardoor je auto er stijlvoller uitziet.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!