Wachol Behandeling

shutterstock 245312914 scaled

Ontdek de voordelen van een Wachol behandeling voor je Auto

Op zoek naar een effectieve manier om je auto te beschermen en te laten stralen als nooit tevoren? Overweeg dan een Wachol behandeling! Een Wachol behandeling is een geavanceerde lakbeschermingsmethode die je voertuig een duurzame glans en bescherming biedt.

Het creëert een sterke beschermende laag over de lak van je auto. Deze laag beschermt tegen diverse verontreinigingen zoals vuil, stof, insectenresten en UV-straling. Hierdoor blijft de lak langer mooi en wordt deze beschermd tegen verkleuring en oxidatie. Met een Wachol behandeling geniet je langdurig van een glanzende en krasbestendige lak.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Voordelen van een wachol

Een Wachol behandeling biedt een duurzame lakbescherming, een diepe glans, gemakkelijk onderhoud, weerbestendigheid en waardebehoud voor je auto.

Diepe glans en reflectie: Een Wachol behandeling zorgt voor een diepe, intense glans op de lak van je auto. Het creëert een reflecterend oppervlak dat licht opvangt en weerkaatst, waardoor je auto een prachtige showroomuitstraling krijgt. De diepe glans verbetert de visuele aantrekkingskracht van je voertuig en laat het opvallen waar je ook gaat.

Gemakkelijk onderhoud: Dankzij de beschermende laag van een Wachol behandeling wordt het onderhoud van je auto vereenvoudigd. De lak is beter bestand tegen vuil en verontreinigingen, waardoor ze minder snel hechten en zich vastzetten op het oppervlak. Hierdoor is het reinigen van je auto een stuk eenvoudiger en kost het minder tijd en moeite om een stralend resultaat te behouden.

shutterstock 790887364 scaled

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook een wachol behaneling? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Je kan je abonneren op 9 verschillende programma’s. Elk programma bevat 4 wasbeurten, waarvan 1 wasbeurt gratis is (3 wasbeurten + 1 gratis wasbeurt). Je kan dus per maand gebruik maken van 4 wasbeurten.
Ja, je kan je abonnement altijd op het gewenste moment opzeggen. Als je opzegt nadat er is gefactureerd, kan je nog voor die gefactureerde periode gebruik maken van je aantal wasbeurten.
Je kan punten verdienen door iets aan te schaffen bij ons carwash. Voor elk product die je aanschaft ontvang je een aantal punten. Deze punten kan je vervolgens inruilen voor een product.

Elk maand heb je recht op 4 wasbeurten. Mocht je deze 4 wasbeurten al gebruikt hebben voor het einde van je factureringsperiode, dan kan je alsnog langskomen om een losse programma aan te schaffen. Zodra je nieuwe factureringsperiode begint, dan krijg je voor die maand weer 4 wasbeurten beschikbaar. Let op: er dient minimaal 24 uur tijd te zitten tussen elke wasbeurt.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!