dsds

Wachol Behandeling

shutterstock 245312914 scaled

Ontdek de voordelen van een Wachol behandeling voor je Auto

Op zoek naar een effectieve manier om je auto te beschermen en te laten stralen als nooit tevoren? Overweeg dan een Wachol behandeling! Een Wachol behandeling is een geavanceerde lakbeschermingsmethode die je voertuig een duurzame glans en bescherming biedt.

Het creëert een sterke beschermende laag over de lak van je auto. Deze laag beschermt tegen diverse verontreinigingen zoals vuil, stof, insectenresten en UV-straling. Hierdoor blijft de lak langer mooi en wordt deze beschermd tegen verkleuring en oxidatie. Met een Wachol behandeling geniet je langdurig van een glanzende en krasbestendige lak.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Voordelen van een wachol

Een Wachol behandeling biedt een duurzame lakbescherming, een diepe glans, gemakkelijk onderhoud, weerbestendigheid en waardebehoud voor je auto.

Diepe glans en reflectie: Een Wachol behandeling zorgt voor een diepe, intense glans op de lak van je auto. Het creëert een reflecterend oppervlak dat licht opvangt en weerkaatst, waardoor je auto een prachtige showroomuitstraling krijgt. De diepe glans verbetert de visuele aantrekkingskracht van je voertuig en laat het opvallen waar je ook gaat.

Gemakkelijk onderhoud: Dankzij de beschermende laag van een Wachol behandeling wordt het onderhoud van je auto vereenvoudigd. De lak is beter bestand tegen vuil en verontreinigingen, waardoor ze minder snel hechten en zich vastzetten op het oppervlak. Hierdoor is het reinigen van je auto een stuk eenvoudiger en kost het minder tijd en moeite om een stralend resultaat te behouden.

shutterstock 790887364 scaled

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook een wachol behaneling? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

 Bij Den Haag Carwash bieden we een breed scala aan diensten aan, inclusief interieur- en exterieurwassingen, dieptereiniging, waxbehandelingen, en speciale zorgpakketten. We hebben voor elk wat wils, afgestemd op de unieke behoeften van uw voertuig.

Nee, het is niet verplicht om een afspraak te maken bij Den Haag Carwash. Klanten kunnen op elk gewenst moment langskomen voor een wasbeurt. Echter, voor uw gemak en om wachttijden te verminderen, bieden we de mogelijkheid om via onze mobiele app of website een afspraak te maken. Dit is vooral handig tijdens drukke periodes.

Ja, bij Den Haag Carwash zijn we toegewijd aan het beschermen van het milieu. We gebruiken waterbesparende wasmethoden en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om uw auto te wassen en te onderhouden. Ons doel is om een uitstekende service te bieden terwijl we onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Ja, klanten zijn altijd welkom om zonder afspraak bij Den Haag Carwash langs te komen. We bedienen onze klanten op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Echter, om wachttijden te voorkomen, raden we aan om, indien mogelijk, via onze mobiele app of website een afspraak te maken.

Zeker, bij Den Haag Carwash kunt u zonder beperkingen meerdere wasbeurten tegelijk boeken. Onze mobiele app is ontworpen om het boekingsproces te vereenvoudigen en biedt speciale aanbiedingen voor meerdere diensten, wat zowel handig als kosteneffectief kan zijn. Uiteraard bent u ook welkom om zonder afspraak langs te komen en de gewenste diensten ter plaatse te kiezen.

 Onze mobiele app is ontworpen om het boeken van autowas- en onderhoudsdiensten bij Den Haag Carwash zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Met de app kunt u snel afspraken inplannen, speciale aanbiedingen bekijken en zelfs uw wasgeschiedenis bijhouden. Hoewel het gebruik van de app niet verplicht is, biedt het een extra laag van gemak en kan het helpen om betere prijzen te verkrijgen.

De duur van een standaard wasbeurt kan variëren afhankelijk van de gekozen diensten en de drukte op dat moment. Over het algemeen duurt een basis exterieur wasbeurt ongeveer 20-30 minuten. Voor meer uitgebreide diensten, zoals interieur reiniging of waxbehandelingen, kan het iets langer duren. We streven ernaar om elke auto zo efficiënt en grondig mogelijk te behandelen.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Onze app

Contact