Waxen den haag

Waxen den haag

Professioneel Waxen

Laat je auto glanzen als nooit tevoren met ons professioneel waxen in Den Haag bij Miami Carwash. Onze ervaren detailers gebruiken hoogwaardige wax om de lak van je auto te beschermen en een stralende glans te geven. Combineer het waxen met een grondige reiniging in onze wasstraat in Den Haag voor een totale verjonging van je auto. Bezoek onze carwash en geniet van een glanzende en goed beschermde auto.

Ons waxen is een essentiële stap om je auto in topconditie te houden. De waxlaag beschermt de lak tegen vuil, UV-stralen en andere weersinvloeden, waardoor je auto er langer als nieuw uitziet.

Hoe het werkt

01
Elke maand 3 + 1 gratis wasbeurt!
Arrow 1
02
Flexibele abonnementen

Voordelen

Ervaar de voordelen van waxen bij Miami Carwash. Onze professionele waxbehandeling geeft je auto een diepe glans en een waterafstotende laag. Combineer het waxen met een glascoating voor extra bescherming. Overweeg ook onze velgen coaten om je auto een complete make-over te geven. Kies voor waxen bij Miami Carwash en rijd met trots in een glanzende en goed beschermde auto.

Ons waxen is een effectieve manier om de lak van je auto te beschermen tegen krassen en vervuiling. Het zorgt voor een gladde en glanzende afwerking, waardoor vuil zich minder kan hechten aan de lak.

Waxen den haag
Waxen

Verzorging

Bij Miami Carwash begrijpen we hoe belangrijk het is om je auto in topconditie te houden. Ons professioneel waxen is de perfecte manier om je auto te laten stralen. We behandelen elk detail met precisie en zorgen ervoor dat je auto er weer als nieuw uitziet. Combineer het waxen met velgen coaten voor extra bescherming. Breng je auto naar onze carwash en geef het de verzorging die het verdient.

Ons waxen zorgt voor een langdurige bescherming van de lak en geeft je auto een prachtige glans. Het is een essentiële stap om je auto er als nieuw uit te laten zien en te houden.

Vragen? Stel ze gerust

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag – Zaterdag 9:00 – 20:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ook uw auto doen? Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht dat we die kunnen beantwoorden door middel van onze veel gestelde vragen.

Waxen is het aanbrengen van een beschermende laag op de lak van je auto. Het beschermt de lak tegen vuil, stof, UV-stralen en andere weersinvloeden. Het geeft je auto ook een mooie glans en zorgt ervoor dat vuil zich minder goed kan hechten aan de lak.

Het wordt aanbevolen om je auto elke drie tot zes maanden te waxen, afhankelijk van de staat van de lak en hoe vaak je je auto wast. Regelmatig waxen helpt de lak in topconditie te houden en verlengt de levensduur van de waxlaag.

e kunt ervoor kiezen om je auto zelf te waxen, maar het waxen door professionals zorgt voor een grondigere en gelijkmatige waxlaag. Professioneel waxen geeft doorgaans een langduriger en beter resultaat.

Er zijn verschillende soorten wax beschikbaar, zoals carnaubawax en synthetische wax. Carnaubawax geeft een diepere glans, terwijl synthetische wax langer meegaat en beter bestand is tegen weersinvloeden.

Het is het beste om je auto niet meteen na een regenbui te waxen. Zorg ervoor dat de auto volledig droog is voordat je wax aanbrengt voor het beste resultaat.

Ja, waxen is geschikt voor alle autolakken, inclusief metallic en parelmoer lakken. Het beschermt en verbetert de glans van elke autolak.

Waxen kan lichte krassen en swirls enigszins verdoezelen, maar voor diepere krassen is polijsten een meer geschikte oplossing. Waxen helpt echter wel om toekomstige krassen te voorkomen en de lak te beschermen.

Wilt u toch een andere samenstelling?

Mocht uw gewenste pakket samenstelling er niet tussen staan. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!